-------------- Zet uzelf of een dierbaar iemand eens in het zonnetje. Neem of geef een massage voor wat extra warmte en aandacht!! --------------

Massage Zwolle Zuid - Massagesalon

 De Massagesalon:

Massagesalon Dolfijn is gevestigd te Zwolle en bevindt zich op de begane grond naast het huis. U hoeft geen trap te lopen. Wij beschikken over professionele massageapparatuur die elke behandeling tot een genot maakt. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag. U kunt zowel overdag als in de avonduren bij ons terecht.
U kunt zich heerlijk ontspannen in deze sfeervolle salon.

U ligt op een moderne en verstelbare massagetafel.
De meubels zijn zwart.
De salon heeft een zeer aangename temperatuur.
Er is veel sfeerverlichting aanwezig.
Er wordt rustgevende muziek op de achtergrond gedraaid.

De ruimte waarin de Workshops worden gegeven alsmede de Duo-Massages, Groepsmassages en Massage Party's bevindt zich op de eerste etage van de woning.
Het is een gezellige en grote lesruimte voor minimaal 2 personen en maximaal 6 personen.
Ook hier wordt gewerkt met professionele massageapparatuur die elke workshop of party tot een waar genoegen maakt.

Massagesalon Dolfijn is gerealiseerd door NM-Webdesign

Aansprakelijkheid      Veel gestelde vragen       Huisregels     Linkpartners  

Copyright 2012 Massagesalon Zwolle - Massagesalon Dolfijn Zwolle: Ontspanningsmassage & Workshops . All Rights Reserved.
Joomla theme by hostgator coupons

Deze website maakt gebruik van Cookies. Deze cookies zijn kleine bestandjes die op uw systeem worden opgeslagen. In deze bestanden worden gegevens opgeslagen, zoals: Hoe vaak u deze website bezoekt, welke pagina's u op deze website bezocht, of u deze website al eerder heeft bezocht, op welke pagina u op een link geklikt heeft naar deze website en via welke zoekopdracht u op deze website bent gekomen. Deze gegevens worden gebruikt voor het verbeteren van de website en voor het beter afstemmen van deze website op de bezoekers. We gaan zeer zorgvuldig met deze gegevens om en zullen deze gegevens nooit doorspelen aan derden.

Allebedrijvenin